Vuokra-asuntoja
Kristiinankaupungissa

Kaikki asuntomme

Olemme johtava ja luotettava tekijä Kristiinankaupungin vuokramarkkinoilla. Tässä voit tutustua laajaan ja monipuoliseen asuntokantaamme, ja täyttää vuokra-asunnon hakemuslomakkeen.

Meidän asunnot

Kristiinankaupungin kantakaupungista löytyy monta erilaista asuntokohdetta.

Meidän asunnot

Olmentie 22, Tjöck

xxx yyy

Meidän asunnot

Fastighets Ab Kristinestads Bostäder Kiinteistö Oy

Olemme paikkakunnan johtava ja palveluhenkinen toimija Kristiinankaupungin vuokramarkkinoilla. Tarjoamme vuokra-asuntoja laajasta ja monipuolisesta asuntokannasta, joka on sopeutettu paikallisen kysynnän mukaisesti.
Yhtiön omistaa Kristiinankaupungin kaupunki ja se on toiminut vuodesta 1991 lähtien. Yhtiön liikevaihto on noin 1,45 M€. Toimintaa johtaa yhtiön hallitus ja toimitusjohtaja Tom Heinonen.
Juuri nyt rakennamme 10 uutta asuntoa Kirkkotorin viereen Kristiinankaupungin keskustaan, asuntoprojekti valmistuu syksyllä 2023. Myös Kauppasaarentielle valmistuu 4 uutta rivitaloasuntoa nyt keväällä.
Verkkosivuillamme esittelemme asuntomme, ja sieltä löytyy myös tietoa asukkaille ja uusille vuokralaisille. Kantakaupungissa ja Lapväärtin, Tiukan, Dagsmarkin, Skaftungin ja Siipyyn kylissä on yhteensä yli 260 asuntoa. Jos etsit vuokra-asuntoa, täytä asuntohakemuksemme niin palaamme asiaan, kun meillä on tarjota sinulle sopiva asunto. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota yhteyttä