Vuokra-asuntoja
Kristiinankaupungissa

Kaikki asuntomme

Olemme johtava ja luotettava tekijä Kristiinankaupungin vuokramarkkinoilla. Tässä voit tutustua laajaan ja monipuoliseen asuntokantaamme, ja täyttää vuokra-asunnon hakemuslomakkeen.

Meidän asunnot

Kristiinankaupungin kantakaupungista löytyy monta erilaista asuntokohdetta.

Meidän asunnot

Olmentie 22, Tjöck

xxx yyy

Meidän asunnot

Fastighets Ab Kristinestads Bostäder Kiinteistö Oy

Olemme paikkakunnan johtava ja palveluhenkinen toimija Kristiinankaupungin vuokramarkkinoilla. Tarjoamme vuokra-asuntoja laajasta ja monipuolisesta asuntokannasta, joka on sopeutettu paikallisen kysynnän mukaisesti.
Yhtiön omistaa Kristiinankaupungin kaupunki ja se on toiminut vuodesta 1991 lähtien. Yhtiön liikevaihto on noin 1,45 M€. Toimintaa johtaa yhtiön hallitus ja toimitusjohtaja Tom Heinonen, vuonna 2021 palkattiin vuokrauskoordinaattori Maria Viikilä.
10 uutta asuntoa valmistui Kirkkotorin viereen Kristiinankaupungin keskustaan elokuussa 2023. Myös Kauppasaarentielle valmistui 4 uutta rivitaloasuntoa keväällä 2023, ja tällä hetkellä rakennamme uutta 4 asunnon rivitaloa Kauppasaarentielle.
Verkkosivuillamme esittelemme asuntomme, ja sieltä löytyy myös tietoa asukkaille ja uusille vuokralaisille. Kantakaupungissa ja Lapväärtin, Tiukan, Dagsmarkin, Skaftungin ja Siipyyn kylissä on yhteensä yli 260 asuntoa. Jos etsit vuokra-asuntoa, täytä asuntohakemuksemme niin palaamme asiaan, kun meillä on tarjota sinulle sopiva asunto. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota yhteyttä